Badkamerrenovatie Herenthout

Badkamerrenovatie Herenthout

Toe aan een badkamerrenovatie in Herenthout

Is uw badkamer toe aan een opfrisbeurt of wil u uw badkamer compleet laten renoveren? Weet dat er heel wat komt kijken bij een badkamerrenovatie. Wij zetten even de belangrijkste aandachtspunten op een rijtje voor u en geven aan hoe een badkamerrenovatie in zijn werk gaat.

Een badkamerrenovatie begint met een droom

Eerst en vooral, ee badkamerrenovatie hoeft niet altijd peperduur te zijn. Gaat u met de juiste partij in zee, dan krijgt u vaak heel veel badkamer voor een betaalbaar prijskaartje. Elke badkamerrenovatie start met een droom. Uw wensen staan centraal, al moet er uiteraard rekening gehouden worden met de beschikbare ruimte en het budget. Een badkamerrenovatie hoeft trouwens niet altijd heel ingrijpend te zijn, u kunt ook kiezen voor kleine of stapsgewijze verbouwingen. De meest voorkomende badkamerrenovatie, naast totaalrenovaties, is ongetwijfeld het installeren van een inloopdouche. Bij GR Renovatieprojecten nemen we alvast onze tijd om te luisteren naar uw wensen en denken we oplossingsgericht mee.

Onze aanpak van uw badkamerrenovatie

Bij GR Renovatieprojecten hebben we heel wat ervaring met het renoveren van badkamers. In de loop der jaren hebben we dan ook onze aanpak verfijnd en vandaag de dag kunnen we gerust stellen dat we tot de top in badkamerrenovaties behoren. Overweegt u een badkamerrenovatie en kiest u voor ons, dan gaan we volgens een bewezen stappenplan te werk. Zo kunnen we u een snelle en zorgeloze badkamerrenovatie garanderen.

We zetten graag de belangrijkste elementen van ons stappenplan even voor u op een rijtje:

 • Een eerste bezoek
  Tijdens dit bezoek informeren we naar uw wensen, bekijken we de mogelijkheden en kunnen we al de nodige opmetingen uitvoeren. Op die manier krijgen we een goed beeld van wat er kan en kunnen we een offerte op maat opmaken.
 • Een vrijblijvende offerte op maat
  Een gedetailleerde offerte voor uw badkamerrenovatie komt uw richting uit. Daarbij gaan we addertjes uit de weg en communiceren we helder. Wij werken met kwalitatieve materialen en betrouwbare partners voor de materialen. Met plezier begeleiden we u bij de keuze van de materialen.
 • Kiezen van materialen
  U bepaalt zelf met welke materialen u werkt, maar wij zorgen uiteraard voor het nodige advies. Wij kunnen helpen met het doorhakken van knopen. Wij werken zelf met kwalitatieve partners en merken zodat we een piekfijne badkamerrenovatie kunnen garanderen.
 • Werkzaamheden
  We gaan aan de slag om van uw badkamerrenovatie een pareltje te maken. Het spreekt voor zich dat u hierbij niet aanwezig moet zijn. Afhankelijk van de oppervlakte van uw badkamer mag u rekenen op een 10 à 14-tal werkdagen. Kleine badkamers kunnen vaak sneller gerenoveerd worden.
 • Opkuis
  Wij laten uw badkamer netjes achter.

Wat kost een badkamerrenovatie bij GR Renovatieprojecten?

Een algemene totaalprijs kunnen we niet geven. Dit hangt namelijk volledig van de oppervlakte van uw badkamer, de gekozen materialen, etc. af. Wij werken een gedetailleerd en scherp geprijsd voorstel op maat uit voor uw badkamerrenovatie. Vergelijk onze offerte gerust met die van andere leveranciers. We bekijken graag samen met u wat we binnen uw budget kunnen realiseren.

Hoelang duurt een badkamerrenovatie?

Ook dit hangt samen met uw wensen. Een kleine badkamerrenovatie zoals het installeren van een inloopdouche of het vervangen van een badkamermeubel kan snel gaan, voor andere klussen moeten we rekening houden met droogtijd en andere factoren. Wij hechten veel belang aan kwalitatief werk dus we nemen de tijd die nodig is.

Waarom een badkamerrenovatie loont?

Uw badkamer tijdig laten renoveren is verstandig want er zijn heel wat voordelen aan verbonden. Kiest u voor een badkamerrenovatie dan:

 • Stijgt de waarde van uw woning.
 • Uw badkamer krijgt een moderne look, waardoor deze weer helemaal mee is met de tijd.
 • Krijgt u vaak heel wat extra comfort. Ook op het vlak van isoleren en ventileren kunnen grote stappen worden gezet.
 • We creëren meer ruimte door het slimme gebruik van kleuren en materialen.
 • Een handige inloopdouche zorgt voor heel wat gebruiksgemak.

Uw badkamer laten renoveren bij GR Renovatieprojecten?

Wenst u meer te weten over onze aanpak, een offerte op maat of een bezoek, geef ons dan een seintje. Als specialist in badkamerrenovaties hebben we al tientallen badkamers gerenoveerd en met plezier laten we heel wat van onze referenties zien.